Online minikoncert karantén idején

koncert
Királyhelmec |

A Bodrogköz központi városának egyik kávézójában az elmúlt évek során többször is sort kerítettek kisebb-nagyobb jazz estekre és egyéb, a klasszikus zenét kedvelők zenei rendezvényeire. Mivel a járvány miatt most ez a kávéház is zárva van, az üzletevezető és párja egy élő bejelentkezéses online minikoncerttel lepte meg az embereket. 

A szerda esti minikoncert ötletgazdája Onuško Laura énekesnő volt, aki úgy gondolta, a munkásságát követő emberek és a kávéház visszatérő látogatói örülnének egy rögtönzött, a közösségi portálokon élőben közvetített zenés bejelentkezésnek. 

„Mivel az elmúlt évek során többször is rendeztünk a kávézóban különféle zenei esteket, úgy gondoltunk, hogy a karantén során is megpróbáljuk fenntartani ezt a hagyományt. A minikoncert nagyjából tizenöt perc hosszúra sikeredett, néhány dalt adtunk elő akusztikus feldolgozásban. A visszajelzések nagyon pozitívak voltak, többen is írták, hogy szívesen fogadnának tőlünk ilyen zenés bejelentkezéseket akár minden este.Ezt sajnos nem tudjuk megoldani, de igyekszünk majd újabb videókat feltölteni” – nyilatkozta lapunknak a fiatal énekesnő, aki korábban már a magyarországi és a szlovákiai könnyűzenei tehetségkutató versenyeket is megjárta, sőt 2018-ban a televíziós csatornákon közvetített magyarországi válogatóba is bejutott.

„Mivel a televíziós megmérettetés során többen is szurkoltak Laurának és támogatták őt, azt terveztük, hogy a végeredménytől függően mindenképp összehozunk itt a kávézóban egy koncertet. Akkor még nem tudtuk, hogy a vírus miatt szinte mindent be kellesz zárni, ezért most különösképpen örülünk annak, hogy a tegnapi bejelentkezésünket több százan figyelték. Bízunk benne, hogy a korlátozásokat nemsokára feloldják, és akkor személyesen is felléphetünk egy élő nézőközönség előtt” – zárta Bányácsky Gyuszi, a városközponti kávézó tulajdonosa. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?