Remek ősz után hiába várták a folytatást

királyhelmeci U15
Királyhelmec |

Amíg a felnőtt labdarúgócsapat őszi idénye katasztrofálisra sikeredett – utolsó hely a kelet-szlovákiai IV. liga déli csoportjában –, addig a királyhelmeci utánpótláscsapatok szárnyaltak. 
 

Az U19-es korosztály a kelet-szlovákiai IV. liga zempléni csoportjában a 2019/2020-as szezon őszi idényét a 3. helyen zárta hat győzelemmel, öt döntetlennel és egy vereséggel. 


Ennél is jobban szerepeltek az U15-ösök. A kelet-szlovákiai III. liga B csoportjában imponáló fölénnyel végeztek a táblázat elején. A hét mérkőzésből álló őszi teljesítményük hét győzelem, 81 rúgott és 7 kapott gól! A második helyre került battyániak három ponttal gyűjtöttek kevesebbet, amit éppen a királyhelmeciekkel szemben veszítettek el. Az U15-ösök sikerei mögött az edzőpárost, Bányácski Kornélt és Kastély Csabát kell elsősorban keresni, akik 2017 őszén vették át a csapat irányítását. Munkájuknak köszönhetően már a 2018/2019-es kiírásban az első helyre került az együttes. 


„A labdarúgásban úgy mondják, először is vegyél egy jó kapust. Ez nekünk nagyon jól bevált. Illés Dávid, ha így folytatja, szép jövő elé nézhet. A hátvédsorban Krajlik Dávid és Kántor Sándor jeleskedett, míg a középpályán Pataky Ádám, Tóth Márk, Ragány Alex és Stefán Gyula gyűjtötte össze a labdát, és osztogatta pontosan társainak. Elöl pedig a gólkirályi címre pályázó Eszenyi Ákos nevét kell megemlítenem, aki 15-ször rezegtette meg az ellenfelek hálóját” – nyilatkozta lapunknak Bányácski.
A koronavírus-járvány miatt törölt eredmények, bajnokság miatt azonban elmaradt a tavaszi folytatás, a nagy meccs az A csoport győztesével, a Tőketerebesi járás legjobbjának címéért…

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?