VIDEÓ: Élőben videócsetelt, amikor mögötte hirtelen megjelent saját maga

videochat

Az abszurd videófelvétel hamar nagyon felkapott lett az interneten

A kijárási korlátozások és tilalmak miatt sokan otthonról dolgoznak, részben ezért is tettek szert óriási népszerűségre az olyan programok, mint az élő videocsetre képes Zoom. Mint tudjuk, minél népszerűbb valami, annál többször történik valami vicces vagy furcsa, ami virális lesz a neten. Például volt a nő, aki elfeledkezett róla, hogy a kamerája be van kapcsolva, és miközben munkatársaival beszélt, elment pisilni.

Aztán ott vannak azok az emebrek, mint amilyen Dan Crowd is, aki kreatívkodni kezd a programmal.

A videoproducer férfi éppen arról beszélt, hogy áll az új munkaprojektjével, kinyílik mögötte az ajtó. És saját maga lép be rajta. Majd zavarában gyorsan ki:

Today I made a Zoom background of myself accidentally walking in on myself in a Zoom meeting. pic.twitter.com/Rl2AsjfZ7V

— Dan Crowd (@itsdancrowd) April 3, 2020

A trükkös felvétel pedig eléggé bejött a twitterezőknek, ahová az erről készült videó felkerült, már több mint 4 millióan látták és 438 ezren lájkolták. Van, aki közülük megjegyezte, hogy nagyon tetszik neki, más, hogy „ez az igazi művészet”, megint más pedig arra hívja fel a figyelmet:

Dan, én azt hiszem, az benne a legdurvább, hogy az emberek azt hiszik, hogy az elöl levő srác belőled az élő verzió.

(24)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?