Érsekújvár: Ellenőrzi az egészségügyi intézkedések betartását a városi rendőrség

városi rendőrség
Érsekújvár |

Rendszeresen ellenőrzi az érsekújvári (Nové Zámky) városi rendőrség, hogy mindenki betartja-e az új koronavírus-járvány miatt bevezetett óvintézkedéseket. Jozef Tököly, a városi rendőrség parancsnoka elmondta, az első napokban több fegyelmezetlen lakost kellett figyelmeztetni, azóta fokozatosan javul a helyzet a városban.

A rendőrparancsnok emlékeztetett, hogy továbbra is vannak problémák, például a hajléktalanokkal és néhány alkalmazkodni képtelen lakossal. „Megsértik az összes szabályt és nem tartják be az intézkedéseket. Ittasak, és veszélyeztetik a vasútállomáson és az állomás környékén tartózkodókat. Nem törődve az előírásokkal, az állomás épülete előtt csoportokba verődnek a hajléktalanok. Ez a helyzet tarthatatlan, ezért felszólítottam a járőröket, hogy azonnal intézkedjenek, és küldjék el onnan ezeket az embereket. Kérdés azonban, hogy hol bukkannak fel újra” - mondta Tököly.

Hozzátette, a városi rendérség járőreit védőkesztyűvel, maszkkal és fertőtlenítőszerrel látták el. „A közeljövőben védőszemüveget is kapnak. Mindent megteszünk, hogy a munkatársaink a lehető legbiztonságosabb körülmények között dolgozhassanak” - tette hozzá Tököly.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?