A csecsen elnök szerint meg kellene ölni azokat, akik elhagyják a karantént

Csecsen

A csecsen diktátor szerint meg kéne ölni azokat, akik kijönnek a karanténból.

„Ha engem kérdeznek, mindenkit meg kéne ölni, aki magának csinálja a bajt. Nem elég, hogy megbetegszik, megfertőzi a családját, a testvéreit, a szomszédjait” - mondta Ramzan Kadirov csecsen elnök egy kormányülésen, miután bejelentették az első három csecsen koronavírus-fertőzöttet. 

Moscow Times egy helyi hírügynökségi beszámoló alapján azt írja, a csecsen diktátor arra a férfira célzott ezzel, aki Mekkából való hazatérése után nem tartotta be a karanténszabályokat.

Kadirov arról is beszélt, hogy akik álhíreket terjesztenek a koronavírusról, azokat közmunkára kellene ítélni.  

A csecsen elnök kedden döntött az éttermek, kávézók és más „zsúfolt helyek” bezárásáról. Ehhez képest két hete még azt tanácsolta az embereknek, hogy az immunrendszerük erősítése érdekében igyanak citromos-mézes vizet, és egyenek fokhagymát, hogy „tiszta legyen a vérük”.

(444)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?