Sztárok életmódja: Szól még hangosan az ének

sztar

Soltész Rezső az elmúlt év vége felé kórházi ápolásra szorult. Hirtelen felszökött a vérnyomása. A 74 éves énekes, dalszerző és szövegíró négy éve értágító beavatkozáson esett át, amikor két sztentet ültettek be az ereibe. A sztent hálós szerkezetű, csőszerű eszköz, amelyet azért helyeznek az érbe, hogy ne alakulhasson ki érszűkület.

Most, hogy újra probléma merült fel, az énekes, akinek legnagyobb slágere a Szóljon hangosan az ének!, megijedt, s azonnal kardiológushoz fordult, aki elvégezte a szükséges vizsgálatokat. Kiderült, hogy koszorúér-meszesedése van, elfáradt a szíve, teljesen kimerült, ezért minden fellépését le kellett mondania. Az orvos értágító műtétet javasolt. A művész később elmesélte, hogyan élte meg: „Vágtak a csuklómon egy lyukat, és laparoszkóppal megoldották a problémát. Egyébként elképesztő élmény volt: nem altattak, csak bódítottak, így a monitoron nézhettem, hogy mi történik.” Az egykori Corvina együttes énekes-gitárosa az idei esztendő elejét már otthon töltötte, ott kellemesebben zajlott a lábadozás. Orvosai javaslatára eredetileg úgy döntött, hogy bár sokkal jobban érzi magát, megpróbál lassítani. A vérnyomása ugyan 125–130 körül stabilizálódott, de tisztában volt vele, hogy nagyon át kell gondolnia, mennyi munkát vállal. Az elmúlt év végén rengeteget dolgozott, és erre majdnem ráfizetett. Hallgatott az orvosaira, akik azt ajánlották neki, hogy hosszabb pihenőre van szüksége. Bár fáradt szíve új erőre kapott, és az egészsége rendben van, júniusban fog elkezdeni koncertezni. Időközben az új lemezén kezdett dolgozik, ami sok munkával jár, más hozzáállást igényel. Ezért is csak nyárra tervezi a visszatérést.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?