Tombol a vírus? Irány a kert! Rendeljen a neten!

áfonya

Ilyen fránya járvány idején nyugalmas és hasznos menedékhely lehet a házikert. Garantált, hogy senki nem tüsszent az arcunkba, s kellemesen tölthetjük a kényszerpihenőt.

„Ember küzdj, és bízva bízzál!“ – írta Madách, s ez a gondolat talán soha nem volt ennyire időszerű. Én bízom benne, hogy mire a most kiültetett gyümölcsfák első bemutatkozó termésüket hozzák, akkora ez a falánk korona vírus már csak egy távoli rossz emlék lesz mindannyiunk emlékezetében. De abban is bízom, hogy mire a most megvásárolt ültetőburgonyából az első petrezselymes krumplit főzik a háziasszonyok júniusban, már a nehezén túl leszünk.

A nyárasdi árudánkat mi is becsuktuk egy időre, hiszen mi is maximálisan azon vagyunk, hogy a fertőzés minél lassabban terjedjen.

Webshopunk azonban teljes gőzzel dübörög, hiszen most van a gyümölcsfa, gyümölcsbokor, szőlő ültetésének ideje, s most kell megvásárolni az ültetni való burgonyát is, főleg ha elő akarjuk csíráztatni. Figyelmükbe ajánlom tehát a garantáltan vírusmentes, bőtermő gyümölcsfáinkat, vitamindús bogyójú gyümölcsbokrainkat, s természetesen csemegeszőlőinket, melyből hasonló választékot nem igazán talál másutt.

A fák gyorsan fogynak, ezért kérem nézzék el, ha a weboldalon még szerepel egy fajta, de küldeni már nem tudunk, mert közben elfogyott.

Kiváló almák, körték,birsek, szilvák, ringlók, sárgabarackok, őszibarackok, nektarinok, diók, szelídgesztenye, mandulák, kakiszilvák, naspolya – mind megrendelhető sokfajta változatban.

A bogyós gyümölcsöket konténeres változatban árusítjuk, éppúgy, mint a csemegeszőlőket, mindkettőt őrült széles választékban. Ezeket egész tavasszal lehet ültetni. Málnák, egresek, ribiszkék, futószeder, szederfa, törpe szederfa, áfonyák, kiwi, füge, arónia, homoktövis, rebarbara – mind a vitamindús táplálkozás fontos természetes forrásai. Éljenek a lehetőséggel és rendeljenek belőlük, családjuk egészségére!

Szőlőkből a klasszikus, jól bevált, de a rezisztens, ellenálló és magnélküli fajtákat is kínáljuk, valóban sok fajtát, jó minőségben.

Burgonyából is teljes még a kínálat, igazán bőséges fajtaválaszték áll a rendelkezésükre, akár az előcsávázott minigumót, akár a zsákos klasszikus ültetőanyagot kedveli. Természetesen minden fajtánk tesztelt, bevizsgált, ami a sikeres termesztés alapja.

Anuschka, Red Scarlet, Bellarosa, Impala, Vivaldi, Desiree, Sante, Marabel, Laura, Agria és a lila Violet Queen – mind tájainkon bevált, bizonyított fajták és Önökre várnak, hiszen ha a járvány elvonul, akkor is kell enni valamit, s legjobb a hazai!

Weboldalunkon megtekinthetik kínálatunkat, az egyes fajták képét és leírását. Kiválaszthatják, mely gyümölcsfát, bokrot, szőlőt, burgonyát szeretnének ültetni, s ott megtehetik rendelésüket is. A futárszolgálat továbbra is működik, annyi változással, hogy a futár nem fogad el készpénzt, csak kártyával lehet megfizetni a megrendelt árut. Használják ki a lehetőséget, rendeljenek növényeinkből, ültetőburgonyáinkból!

FÓLIAVASALÁS MÉRETRE – UTÁNVÉTTEL!

AGROCENTRUM Nyárasd – AZ ÖN MEGBÍZHATÓ PARTNERE A KERTBEN ÉS AZ UDVARBAN!

AGROCENTRUM Topoľníky

Topoľníky, Hviezdna 233/89

031 55 82 664

www.agrocentrum.sk

Angyal József, AGROCENTRUM Nyárasd

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?