Leállnak a forgatások

dd
Los Angeles |

A filmipar legnagyobb stúdiójának számító Disney, valamint a Universal és a Netflix szinte egyszerre jelentette be, hogy a koronavírus-járvány miatt leállítják valamennyi élőszereplős filmjük forgatását. 

Ez annyi jelent, hogy a Disney-nél szünetel Ridley Scott Az utolsó párbaj című filmje Matt Damonnal, Adam Driverrel és Ben Affleckkel a főszerepben, a Reszkessetek, betörők! remake-je, a Drágám, a kölykök összementek rebootja, az új Pán Péter-film, valamint A kis hableány élőszereplős változata, amelynek forgatása holnap kezdődött volna. 

A Universal és a Netflix is hasonló intézkedésről számolt be. Előbbi leállítja az új Jurassic Park-film, a Dominion forgatását is, amely már február óta készült, és 2021-es bemutatót terveztek neki. Leáll az Ice T főszereplésével forgó, igaz történeten alapuló Flint Strong című bokszdráma készítése is. 
A Netflixnél többek közt a világsikert aratott Stranger Things sorozat következő évadának forgatása szünetel bizonytalan ideig, de az Orlando Bloom főszereplésével Budapesten forgó, második évadánál tartó Carnival Row sorozat jövője is kérdéses.  

A Warner Bros. egyelőre csak egy készülő produkciót állított le: a következő Batman-filmet.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?