Magabiztos az ipolyságiak előnye

ipolysági csapat
Ipolyság |

Nem történt változás a határ menti város csapatának játékoskeretében, mindenki maradt és senki sem érkezett. Az ipolyságiak tizenöt őszi mérkőzésükből tizenhárom alkalommal győztesként kerültek ki, Komjáton viszont mindhárom pontot elhullajtották, a második helyet birtokló zsitvabesenyőiek otthonában pedig remiztek. 
 

A tavaszi szezont 1:0-s hazai győzelemmel kezdte a csapat.
„Érdekes statisztikai tényekkel szolgálhatok. Zsinórban tizennégy meccsen nem szenvedtünk vereséget, kilenc találkozón érintetlen maradt a hálónk, rekordgyőzelmet arattunk a nyitramalomszegiek (9:0) és a nagykériek (8:0) ellen. Sajnos nagyot zuhant a bajnokság színvonala, sok az erőtlen csapat, ám ennek ellenére igencsak meg kellett dolgozni ezért a sikerértˮ – jegyezte meg Urblík József ipolysági klubelnök és edző.


A játékosok zöme máshol végzi iskolai tanulmányait, sokan pedig lakóhelyüktől távol dolgoznak, így az edzések látogatottsága is rendszertelen. A tavaszi rajt előtt azonban sikerült öt előkészületi meccset lejátszaniuk.


„Szűk kerettel rendelkezünk, akadtak olyan összecsapások, hogy alig ült valaki a cserepadon. Ráadásul a kulcsjátékosnak számító Baráti Zoltán sérüléssel bajlódik. Sajnos az ifiknél sincsenek bevetésre alkalmas labdarúgók. Gondjainkat tetézi, hogy a városvezetés nem szavazta meg az általunk igényelt anyagi támogatást, ezáltal a jövőkép eléggé bizonytalan. Szeretnénk bajnokok lenni, de hogy mi lesz tovább, azt tényleg senki sem tudjaˮ – kesergett Urblík József.


A nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának listavezetői a tavaszi szezont győzelemmel kezdték, hazai pályán 1:0-ra legyőzték a komjátiakat Križan találatával, ezzel visszavágtak ellenfelüknek az őszi vereségért.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?