Csak városi legenda a swinger klub?

PR cikk

Amióta világ a világ, az erotika és a szexualitás mindig is az emberek életének része volt. Igaz, hogy a mai napig tabuként kezejük az ilyen témákat, de ettől függetlenül természetes velejárója az emberi természetnek és személyiségnek.

Mivel a legtöbben nem mernek beszélni sem a szexről, sem pedig az ehhez kapcsolódó dolgokról, ezért létrejöttek olyan helyek, ahol bárki, bármikor, bármilyen erotikus vágyát kiélheti. Ezeknek a helyeknek az egyik típusa a swinger klubok.

A swinger klubokban olyan élményeket élhetnek meg az odalátogatók, amelyeket otthon nem. Mindezt exkluzív környezetben élvezhetik a vendégek, több nő és férfi társaságában. Így akár nézőként, akár résztvevőként megy el valaki egy ilyen helyre, garantáltan más megvilágításba kerül a párkapcsolata..

Mi is az a swinger klub?

A swingelés elsősorban a szexuális gátak lerombolására szolgál, ahova a párunkkal és pár nélkül is el lehet menni. A lényege, hogy sokkal magasabb szexuális élmény fokozatra jusson el minden élményt kereső, és olyan szexuális játékoknak is a részesévé váljon, amelyeket el kellett nyomnia magában. Egyes párok leginkább azért szeretnek eljárni ilyen helyekre, hogy feldobják a szexuális életüket egy harmadik fél bevonásával. De az sem ritka, amikor csoportos szexre kerül a sor.

Hogyan küzdjük le a félelmünket?

Általában a meztelenség okozza a legnagyobb problémát, ám ebben a klub személyzete nem igazán tud segíteni, hiszen nekik pontosan az a feladatuk, hogy természetesen érezze magát minden vendég. Ez egy olyan dolog, amelyet minden kísérletező embernek magában kell levetkőznie - szó szerint. A meditáció, és a természetes vágyfokozó növények, illetve potencianövelők sokat javíthatnak egy férfi önbizalmán és a félelem legyőzésében is. De az sem gond, ha nem megy azonnal a szex és az orgiák, hiszen lehetőség van a beszélgetésre és barátkozásra is.

Milyen szabályokat kell betartani?

A swingerklubok dress code-ja a fehérnemű, vagy a meztelenség. A nőknél ez a szexi melltartót és bugyit, férfiaknál a boxert jelenti, amelyhez magassarkú és papucs párosulhat. Csak és kizárólag egészségesen lehet bemenni a klubokba, illetve elengedhetetlen a megfelelő higiénia és a védekezésre való felkészülés. A legfontosabb szabályok egyike, hogy itt is megfelelően kell viselkedni, tehát nem köthetnek egymásba az emberek. Ha valaki nemet mond, akkor azt egyértelműen tiszteletben kell tartani, hiszen swingerklubba senki sem kéregetni megy magát. Utolsó szabályként pedig mindig érkezz pontosan, hogy megbízható vendég legyél, és a későbbiekben is szívesen adjanak beengedést.

Mi vár a szexen kívül, illetve mennyibe kerül?

Az exkluzivitás miatt korlátlan étel- és italfogyasztás várja a vendégeket, illetve egyes klubok medencét, jakuzzit és szaunázási lehetőséget is biztosítanak a vendégek számára. Árak szempontjából elég eltérőek a helyek. A belépés mindig a szingli férfiaknak a legdrágább, míg a legolcsóbb az egyedül érkező hölgyeknek – akik akár ingyenes belépést is kaphatnak egyes klubokba.

Mennyi swingerklub található országszerte és hol találhatóak?

Elsősorban Budapesten vannak swinger klubok, de nem csak egy kerületbe tömörítették őket. Ha kicsit nyugalmasabb környezetre vágyunk, a kertvárosban is találunk megfelelőt, de aki a belvárosban maradna, annak is van miből válogatnia.

Miért érdemes kipróbálni?

A swinger klubok nem mindenkinek valók, hiszen ha valaki párban érkezik, annak tudnia kell, hogy többféle következménye is lehet a kísérletezésnek. Ám, aki szingliként próbálja ki a helyet, az egy teljesen új világ kapuit nyithatja meg maga előtt, amely nemcsak új tapasztalatok szerzését, de a gátlásainak levetkőzését, és az önbizalmának növelését is segítheti.

A cikk szponzorált linket tartalmaz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?