Egy éve nyílt a KRAMP Galántán

kramp

Március elsején volt egy éve annak, hogy megnyílt a KRAMP első hivatalos üzlete Galántán, a mezőgazdasági gépeket forgalmazó BIOLIFE társaság székhelyén. Az üzletben minden megkapható, ami a mezőgazdasághoz, kertészkedéshez, műhelyhez, vagy például a háztartáshoz szükséges.

A termékek széles skálájának köszönhetően nincs konkurenciája az üzletnek. A 250 m² területen több mint 5000 termék található meg, a weboldalon pedig további 500 000 közül válogathat a vevő, amit a megrendelést követő másnap házhoz szállítanak.

 A KRAMP mintabolt része egy pótalkatrész-raktár is. Kereskedelmi képviselőnk, Ing. Marek Ďurfina segít a megfelelő alkatrész megtalálásában, forduljon hozzá bizalommal!

A BIOLIFE társaság immár 27 éve tartja magát a szlogenjéhez, „Segítség a mezőgazdászoknak”, és mindent megtesz annak érdekében, hogy üzleti partnerei gyorsan kapjanak szakszerű segítséget. Ebben áll rendelkezésre a szakmailag képzett és felkészült munkaerő. A társaság a mezőgazdasági gépek eladása mellett eredeti pótalkatrészeket is biztosítani tud a Claas, John Deere, Lemken, Capello, JCB, Meprozet vagy UMEGA gépekhez, de különféle kenőanyagok és fogyó-alkatrészek is beszerezhetők itt. A raktáron 15 000 pótalkatrész található meg, amely az igények 70 %-át  tudja fedezni.

A KRAMP üzletében megtalálhatók még munkaruhák, védőfelszerelések, kesztyűk, különféle szerszámok, égők, filterek, kerti gépek és azok alkatrészei, olajok, filterek, tömlők, kompresszorok, hegesztők, famegmunkáló szerszámok, prések, stb.

A tavaszra felkészülve bőséges a kínálat különféle szubsztrátumokból, tőzegből, vetőmagokból, kézi talajmegmunkáló szerszámokból, takarmányból. De a legkisebbek is kedvükre válogathatnak játékokból, puzzle-ból, játék szerszámokból, vagy akár „munkaruhából”.

Bővebb info: www.biolife.sk, kramp@biolife.sk

Várunk mindenkit szeretettel!

-r-

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?