A falu első embere elsőként szavazott

nyarasd
Nyárasd |

Nyárasdon, nagy falu lévén, három körzetben szavazhatnak a helyiek, mindhárom körzet szavazóhelyisége a kultúrházban van.

Már hét óra előtt gyülekeztek a szavazni vágyók, de a polgármestert senki sem tudta megelőzni. Mint általában minden választáskor, most is elsőként dobta be szavazatát Bacsó László az urnába.

Ez valahogyan már évek óta így alakult ki, hiszen kora reggeltől itt vagyok az előkészületeknél.

– magyarázta Bacsó. A mozgóurnával dél körül járják körbe azokat a lakosokat, akik előre jelezték szavazási szándékukat.

nyarasd

Mindig akadnak olyanok, akik elfelejtettek szólni, de ezzel sincs semmi gond, amíg szavazni lehet, természetesen mindenkihez szívesen elvisszük a mozgóurnát.

– mondta a polgármester.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?