VIDEÓ: Az autóból kiáramló fűszag buktatta le a budapesti dílert

fu
Budapest |

Nem akármilyen drogfogás Budapesten:

Február 20-án állítottak félre egy autóst a rendőrök a Bolyovszky utcában. A police.hu szerint a kocsiból kiáramló marihuánaszag, illetve a sofőr feszült viselkedése miatt vizsgálták át a férfi ruházatát és autóját.

A 36 éves O. István zoknijában és kabátjában is kábítószergyanús anyagot találtak, ezért elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A férfi beismerte: speed és extasy volt nála, a nyomozóknak megpróbálta beadni, hogy bejelentett lakcímén, egy péceli házban lakik. Azonban hamar kiderült, hogy hazudik. Ezután még több fiktív címmel próbálta félrevezetni a rendőröket, akik rövid időn belül megtalálták azt a XVII. kerületi lakást, ahol O. István lakik. Nem véletlenül titkolózott: 

a lakásban több mint 4 ezer darab kábítószergyanús tablettát, közel 130 gramm kristályos anyagot, bruttó 2,5 kilogramm marihuánát, 1,5 millió forintot, valamint külföldi valutát foglaltak le. Az épület pincéjét kannabisz termesztéséhez rendezte be.

(444)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?