Az év sportolóit díjazták Ógyallán

Ógyalla
Ógyalla |

Ógyalla városa a szakosztályok és a városi képviselő-testület oktatási és sportbizottságának javaslata alapján díjazta a 2019-ben kiváló eredményeket elért sportolóit.

„Nincs nagyobb öröm, mint a sportöröm.” Palik László sportkommentátor mondatával lehet a legjobban jellemezni a közelmúlt díjátadó hangulatát, ahol a népes publikum a sportolókkal együtt ünnepelte kitartó munkájuk gyümölcsét.

Az ünnepélyes kiértékelésre elfogadta a meghívást Štefan Gelle, aki hosszú idő óta hozzájárul a város labdarúgásának fejlesztéséhez, Patrik Stanko, aki a fiatal karatékákat edzi és Branislav Tužinčin, a súlyemelők edzője.

Az év sportolói közé került Erdélyiová Nina, aki a karate-Európa-bajnokságon kategóriájában a 3. helyet szerezte meg és Bognerová Dorota, aki 55 kg-ban kétszeres szlovák bajnok lett. A díjazottak között súlyemelők is voltak: Gabriel Benyík szintén kétszeres szlovák bajnok. A 61 kg-os kategóriában kiváló teljesítményt nyújtott, és hat érvényes kísérlettel elnyerte a szlovák bajnoki címet az ifjúsági kategóriában, valamint a fiatalok körében is. További három súlyemelő, Molnár Ferenc (67 kg), Kecskés Dávid 73 (kg), Branislav Tužinčin (89 kg) bronzérmet nyert.

A város polgármestere, Peter Závodský köszönőlevelekkel, plakettel és emléktárgyakkal köszönte meg a sportolók elmúlt évi munkáját: „Az ország legnagyobb városaiban is tudják, hogy Dél- Szlovákiában található egy Ógyalla, ahol a sportolás, a küzdeni akarás nem csak egy üres szófordulat. Városunkban évek óta rendszeres sportoktatás zajlik különböző klubokban, köszönhetően nekik rengeteg fiatal választotta a rendszeres mozgást és tanulta meg küzdeni akarást, a tiszteletet, a megértést a sport által.”

Majd a sportolókhoz szólt és felhívta figyelmüket a díjjal járó felelősségre, egymás támogatására és összetartásra ösztönözte őket. „Ez a díj egy elismerés, de ezen felül egy nagy felelősség is számotokra. Ti vagytok azok, akik példaként szolgálnak a jövő ógyallai sportolói számára, ezért kérlek benneteket, segítsétek társaitokat edzéseken és a mindennapokban is” – mondta a város első embere.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?