Mégis az élvonalban maradtak a nagykaposi sporthorgászok

sporthorgászat
Nagykapos |

Jó hírrel várták a nagykaposi sporthorgászküldöttség tagjait az idei, Zsolnán rendezett sorsoláson. Az országos liga legfelsőbb osztályában szereplő Ung-vidékiek ugyanis továbbra is az elit mezőny tagjai lehetnek, mivel a lévaiak nem éltek a további szereplés lehetőségével és visszaléptek.

Erre a lépésre a csapat szétesése miatt kényszerültek, tudtuk meg Vernárszky Gyula csapatvezetőtől. 

„A tavalyi kiírásban elkönyvelt 11. hely után, amely a nagysurányiakkal együtt a kiesést jelentette a 12 fős mezőnyből, most újra lehetőséget kaptunk a bizonyításra – mondta Vernárszky. – A fiúk így mindjárt nagyobb kedvvel készülnek majd az új szezonra, s abban is biztos vagyok, hogy a rivális nem várt, számunkra pozitív döntése nagyobb löketet, elszántságot ad a felkészülésre. A bentmaradás érdekében két új tagot is sikerült szereznünk a honi utánpótláskeretből, mégpedig Timko Péter és Rusnak Martin személyében. Talán az is előnyünkre válhat, hogy az idei évad két forduló helyett már háromkörös lesz, így nagyobb esélyt látok a benntmaradásra és egy esetleges jobb helyezésre is, mint tavaly.”

Az első fordulót Zólyomban (május 22–24., Moťová folyó), a másodikat Zsolnán (június 12–14., Vág), míg a harmadikat a Komáromi járásban lévő Marcelházán (szeptember 25–29., Zsitva) rendezik. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?