Áramütés ölt meg egy fürdőkádban mobilozó 15 éves lányt

Áramütés ölt meg egy fürdőkádban mobilozó 15 éves lányt

Szülei törték rá az ajtót, amikor nem válaszolt. Már élettelenül találták, a töltőn lévő mobilja a vízben volt.

Meghalt egy 15 éves lány a franciaországi Marseille városában, miután töltőn lévő mobiltelefonja beleesett a vízbe, miközben a kádban fürdött – jelentette a helyi sajtó. A beszámolókban csak Tiffenn néven említett kislányt hiába szállították gyorsan kórházba, az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. A francia sajtóban megjelent információk szerint áramütés okozta szívleállás miatt halt meg.

Apja a BFM TV francia hírtelevíziónak elmondta, hogy három gyermeke van, és folyamatos küzdelem arra rávenni őket, hogy ne vigyék be mobiltelefonjukat magukkal a fürdőszobába. Az apa elmondta, hogy úgy kellett rátörniük az ajtót a lányra, miután nem válaszolt hívásaikra.

Tiffen a kádban feküdt, a telefonja pedig a vízben volt, és láttuk, hogy a töltő be van dugva. Nem tudtuk újraéleszteni.

A helyi hatóságok nyomozást indítottak a lány halálával kapcsolatban, miközben az apuka a töltőgyártókat hibáztatja gyermeke halála miatt. A férfi szerint a mobiltöltőket olyan biztosítékkel kéne ellátni, ami lekapcsolja a szerkezetet, ha az vizet ér, hogy több ilyen tragédia nem történhessen meg.

Az apa egyben kikelt az olcsó, nem hivatalos mobiltöltőket gyártó cégek ellen, akik nem megfelelően biztonságos készülékeket gyártanak. Mint elmondta, egy 15-20 eurós töltő túl sok pénz egy kamasznak, akik inkább a 4-5 eurós töltőket veszik meg.

Ezt a töltőt nem lenne szabad árulni. Tiffennt az ölte meg.

(24.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?