Bradley Cooper besorakozott Barry Gibb szerepére

dd

Steven Spielberg cégénél már folynak a Bee Gees együttes karrierjét feldolgozó életrajzi film előkészületei. A forgatókönyvet a Bohemian Rhapsody írójára bízták, a Csillag születikben rocksztárként brillírozó Bradley Cooper pedig állítólag szívesen eljátszaná Barry Gibbet.

A film producere, Graham King szintén a Queen-filmben bizonyított. A projekt még eléggé korai stádiumban van, Anthony McCarten forgatókönyvíró viszont elárulta, hogy az utóbbi hónapokban többször repült Miamiba, ahol hosszas és célirányos beszélgetéseket folytatott Barry Gibbel, a Bee Gees egyetlen élő tagjával, aki mindenben kész együttműködni. (A másik két fivér, Maurice és Robin Gibb 2002-ben, illetve 2013-ban elhunyt.)

Rengeteg kérdést tettem fel neki, és elmondtam, hogy ez nem egy fotó lesz, hanem egy festmény”

– foglalta össze a lényeget a forgatókönyvíró, aki a Bohemian Rhapsody esetében is ezt a módszert praktizálta.

A The Hollywood Reporter szerint a stúdió már tárgyal Bradley Cooperrel, de ezek a megbeszélések nem hivatalosak, ezért semmit sem közölnek róluk. A brit lap úgy tudja, Cooper érdeklődött a szerep iránt, az Amblin Entertainment azonban hagyományos castingot akar. A Paramount stúdió szintén részt vesz a produkcióban, de egyelőre nem tudni, mennyi pénzzel szállnak be.

A Gibb fivérek együttese 45 év alatt 19 dallal vezette a slágerlistákat, a Beatles mellett ők az egyetlenek, akiknek egy időben öt számuk is szerepelt az USA Top 10-ben. Albumaikból több mint 120 millió példányt adtak el, kislemezeikkel együtt közel 200 millió példányban vásárolták meg lemezeiket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?