Billie Eilish énekli az új James Bond-film főcímdalát

Billie Eilish

A hivatalos előzetessel egyszerre tették közzé az új James Bond-film főcímdalát, a No Time To Die-t (Nincs idő meghalni) is.

A ballada előadója és társszerzője – testvérével, Finneas O'Connell-lel – az amerikai Billie Eilish, aki decemberben lett 18 éves, így ő a legfiatalabb, aki a sorozat történetében főcímdalt énekelhetett.

„Őrülten jó dolog egy ilyennek a részese lenni”

– írta Eilish, amikor közreműködését hivatalosan bejelentették a film készítői. Az ifjú popsztár a felkérést „hatalmas megtiszteltetésnek” nevezte. „Egész életünkben arról álmodtunk, hogy címadó dalt írjunk egy Bond-filmhez” – tette hozzá.

A két legutóbbi James Bond-film címadó dala, Adele Skyfallja és Sam Smith Writing's On The Wall című dala a Spectre-ből Oscar-díjat nyert.

(hvg.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?