Visszaeső tolvajt fogtak a rendőrök

Somorja
Somorja |

Rablásokból tartotta fenn magát az a légi férfi, akit a héten elfogott a rendőrség. Tavaly áprilisban Légen, novemberben pedig Somorján garázdálkodott, 2100 eurós kárt okozva.

Martina Kredatusová, a Nagyszombati Kerületi Rendőr-kapitányság szóvivője közölte, hogy a 36 éves férfi Légen különböző szerszámokat, és egy több mint 700 euró értékű fürdőszoba-berendezést lopott egy épülő családi házból még tavaly áprilisban. Novemberben pedig egy somorjai vállalat telephelyére bejutva 380 liter gázolajat, használt autóakkumulátorokat, elektromos rollert, notebookot, navigációs rendszert és DVD-lejátszót vitt el, több mint 1400 euró értékben. „A bűnügyi technikus alapos munkájának és a helyszínen talál nyomoknak köszönhetően sikerült DNS-vizsgálatot végezni. A nemzeti adatbázisban szereplő profilok összehasonlítása alapján jelölték meg gyanúsítottként a férfit” – beszélt a folyamatról a szóvivő.
A rendőrség ezután további bizonyítékokat sorakoztatott fel ellene, az is kiderült, hogy a visszaeső tolvajnak nincs egyéb bevétele, csak lopásokból tartotta fenn magát. Lopás miatt 3 éves börtönbüntetést kaphat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?