A DNS-e buktatta le a légi fosztogatót

A DNS-e buktatta le a légi fosztogatót
Lég |

A DNS-e alapján találta meg rendőrség azt 36 éves dunaszerdahelyi járásbeli, légi (Lehnice) férfit, akit lopással gyanúsítanak. Tavaly két lopást követett el, három év börtönbüntetésre számíthat – tájékoztatott Martina Kredatusová, a Nagyszombati (Trnava) Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője.

„Tavaly áprilisban különböző eszközöket és fürdőszobai felszereléseket lopott el egy épülő családi házból, több mint 700 euró értékben. Novemberben egy magáncég somorjai (Šamorín) telephelyéről tulajdonított el 380 liter gázolajat, használt autóakkumulátorokat, egy elektromos rollert, egy laptopot és egy DVD-lejátszót. A tulajdonosnak több mint 1400 eurós kárt okozott” – mondta a szóvivő.

Hozzátette, hogy a törvényszéki technikus munkájának és a helyszín biztosításának köszönhetően a DNS-elemzés is lehetséges volt. A adatbázisból kiderült, hogy egy légi férfi követte el a bűncselekményeket.

„A rendőrség letartóztatta a gyanúsítottat, majd a további bizonyítékok összegyűjtése után a nyomozók lopás bűncselekményének elkövetésével gyanúsították meg”

– mondta Kredatusová.

Visszaeső bűnözőről van szó, a férfi már hatszor volt büntetve. Semmilyen jövedelme nincs, lopásból tartotta fenn magát, a nyomozó javaslatára vizsgálati fogságba helyezték.

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?