A legnépszerűbb társkeresős alkalmazások

lelek

Fizetős vagy ingyenes, a választék hatalmas a randialkalmazások körében. Van, amelyik a szlovák, más a magyar piacon, és olyan is, amely világszerte hódít. Nézzük, mik a legkeresettebbek.

1. Tinder

Az egyik legismertebb randis alkalmazás, jó pár zeneszövegbe is becsalta magát. Világméretű, és nagy előnye, hogy Facebook-profil kell az aktiváláshoz – így számos csalót, álnévvel jelentkezőt ki tud szűrni. Igaz, akiknek a Facebook-profiljuk is hamis, azok nem akadnak fenn a Tinder rostáján. Másik hasznos dolog, hogy csak akkor lehet beszélgetést kezdeményezni, ha a két fél szimpatikus egymásnak. Hátránya, hogy a jobbra-balra (tetszik – nem tetszik) huzigálásokba annyira bele lehet merülni, hogy reflexszerűen akár arra is rábökünk, hogy nem tetszik, akivel akár randizni is elmentünk volna. Vagy fordítva.

2. Badoo

Szintén világméretű, így ha elutazunk valahova, akkor ott is könnyen tudunk ismerkedni. Fizetés nélkül használhatjuk, és a telefonunkra is le lehet tölteni az applikációt. Szlovákiában a leglátogatottabb randis oldalak közé tartozik, és nemcsak a városiak körében. Szexuális irányultság szerint is lehet alkalmazni, így ezzel is szűkíthető a kör. Azt is mutatja, hogy a másik milyen messze van, így ha valaki túl távol tartózkodik, nem kell kapcsolatot kialakítani vele, ha nem akarjuk.

3. Elittárs

Igényes, diplomás társkereső – így definiálja magát az applikáció, amelynek leginkább magyarországi felhasználói vannak. Ez azonban egy kicsit félrevezető, hiszen némi havidíj fejében bárkiből tag válhat. Ugyanakkor az, hogy fizetni kell a szolgáltatásért, nem feltétlenül hátrány: csak az használja, aki valóban komolyan gondolja a társkeresést. Ráadásul az Elittárs picit el is végzi helyettünk a keresést. Miután kitöltöttünk egy hosszabb tesztet, megpróbálja megkeresni a hozzánk leginkább illőt. Ez vagy sikerül, vagy nem, hiszen a kémiát sehogy sem tudja helyettesíteni egy jól megírt algoritmus.

A teljes cikk a VasárnapLélek mellékletben jelent meg!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?