Ingyenes gépkezelői iskolázást indít az Agroservis

agroservis

Traktoristának lenni manapság már nem ódivatú foglalkozás, a modern gépeket (bár jelentős túlzással) de lehetne akár nyakkendőben és zakóban is vezetni, hiszen a kabinok már nagyon magas komfortot kínálnak. Ma már minden „gombnyomásra” működik, azt azonban nem árt tudni, hogy mikor melyik gombot kell megnyomni…

Komoly felkészülést igényelnek a működtetőjüktől a modern mezőgazdasági gépek, ezzel tisztában van a komáromi székhelyű Agroservis vállalat is. Épp ezért egy egyedülálló kezdeményezést valósít meg február 11-14-e között – iskolázást tart a gépeik kezelését illetően.

Az „átlagon felüli” iskolázáson a John Deere gépek kezelőinek, illetve mechanizátoroknak nyújt betekintést nem csak a működtetést, vagy a karbantartást illetően, hanem azzal kapcsolatban is, hogy hogyan lehet növelni a gépek teljesítményét a költségek csökkentése mellett. Emellett a gépek biztonságos működtetéséről is szó esik majd.

Nem véletlen, hogy az egyedi ötlettel épp az Agroservis jött, hiszen az 1993-ban létrejött, akkoriban még csak a John Deere gépek árusítására fókuszáló vállalat folyamatosan újít nem csak a márkakínálat szélesítését illetően, hanem az eladási helyek és a komplex szolgáltatások bővítésében, illetve az elérhető és minőségi szerviz garanciájában is. Ez utóbbit magasan képzett szakemberek segítségével látják el.

Az iskolázás helyszíne a nyitrai Agrokomplex M5-ös pavilonja, a belépés díjtalan, bővebb info és jelentkezés február 5-ig: https://skolenie.agroservis.sk/

(czm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?