Érintetlenül

Betegség miatt nincs röntgenvizsgálat Szencen

A röntgen várótermében két fiatal és velem együtt két idősebb nő ült. A vizsgálat előtt aláírattak velünk egy nyomtatványt, amelyben igazoltuk, hogy nem várunk kisbabát, és nem kifogásoljuk, hogy a laboráns vizsgálat közben esetleg hozzánk érjen. 

Egyben tudatosítjuk, hogy a sikeres vizsgálat érdekében megérinthet, mint ahogyan azt is, hogy ha nem ér hozzánk, nem biztos, hogy sikeres lesz a vizsgálat. 
Hm. Hát ez olyan, mintha a számítógépemet kérném, egyezzen bele, hogy a cikk megírásához megérinthetem a billentyűket.

Az egyik fiatal nő méltatlankodni kezdett. 

Micsoda őrültség, hogy már az egészségügyi személyzetnek is engedélyt kell adni, hogy hozzáérhessen a kezelt személyhez!

Már abban a bokorban is farkast sejtünk, ahol nincs, és ezzel teljesen felbomlik az emberek közötti bizalom. De akkor megszólalt a másik. Szerinte ez azért van, mert Ausztriából egyre többen jönnek Pozsonyba kivizsgálásokra, és köztük egyre több az arab. Márpedig az ő lakhelyén, Pöstyénben, ahova köztudottan rengeteg arab országbeli jár, volt már rá példa, hogy a családfő tapogatással vádolta meg a munkáját végző egészségügyi alkalmazottat, és azóta ott is aláíratnak ilyen nyilatkozatokat.

No, azért csak ne féltse az orvosokat se, szólt közbe hamiskás mosollyal az idősebb nő, akinek szép szőke haján csillogott a neonfény. Mi itt, ezzel a hölggyel, mutatott rám, bizony tudnánk mesélni arról, miket csináltak velünk az orvosok! A két fiatal nő meglepődve fordult felénk, én meg majdnem lenyeltem a torokcukorkát. Éreztem, hogy elvárja tőlem a női szolidaritást, de pusztán csak azért, mert mindketten nők vagyunk, nem fogok befeketíteni férfiakat, akik nem ártottak nekem. Mert szerencsére, vagy sajnos, már nem is tudom, melyik a jobb, engem még egy doki sem tapizott passzióból. Hát én nem tudom, miről beszél, hebegtem.

Na, akkor majd én elmondom, ripakodott rám, és éles hangon ecsetelni kezdte, hogy őt mindig molesztálták a férfiak. Az egyetemen a tanárok, és bizony szinte minden orvos is. Például két hete a fogorvos se szó, se beszéd benyúlt a dekoltázsába, és erőszakosan követelte a telefonszámát. Akkor nem kell megijedni, itt nincs orvos, csak laboráns, szólt közbe az egyik fiatal nő mosolyogva. Én meg azon gondolkodtam, honnan ismerős ez a hanglejtés, ez a szőke haj. Aztán...

Sok évvel ezelőtt ülök az iskolai étteremben. A szomszéd asztalnál egy negyedikes szőke lány éles hangon ecseteli, hogy nem sikerült elcsábítania a professzort, de majd ő megmutatja neki, mert olyan nincs, hogy őt egy pasi visszautasítsa.
Nem sokkal ezután elterjedt a hír, hogy a professzor fogdossa a lányokat. De abba is maradt, mert érdekes módon a szőke lányon kívül senki másnak nem volt ilyen „tapasztalata”...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?