Harmadikok lettek a lévai futballbírók

lévai bírók
Naszvad |

Megint csak bebizonyosodott, hogy a sípmesterek a labdával is jól bánnak: a naszvadi városi sportcsarnokban tizenegy területi szövetség játékvezetői léptek pályára.

A teremtornáról most is hiányoztak a dunaszerdahelyiek, mivel a csallóközi bírók nevével nem találkozhatunk a kerületi bajnokságokban.

Az alakulatokat három csoportba sorolták, és az alapszakaszban elért eredmények alapján a trencséniek, a nagyszombatiak, a lévaiak, a nyitraiak, az érsekújváriak, a vágbeszterceiek, a privigyeiek és a szeniceiek kerültek a negyeddöntőbe. Később, az elődöntőben, majd a harmadik helyért játszott mérkőzésen és a döntőben jó játékkal, ötletes megoldásokkal, ritmusváltásokkal és látványos gólokkal szórakoztatták a közönséget és saját magukat.

A déli régió csapatai közül a lévaiak szerepeltek a legjobban, akik a harmadik helyet harcolták ki.

„Ehhez hasonló sikerre már régóta vártunk. Ha némi szerencsével is, de összejött, amit akartunk. Mindent beleadtunk, a torna előtt csupán egy felmérő edzést tartottunk. A harmadik helyért vívott találkozó hőse kétségkívül a felsőszemerédi Menyhért Péter kapus volt, aki a gól nélküli döntetlennel végződött viadalt követően két büntetőt is hárított” – tájékoztatott Kišš Bálint Fortuna ligás játékvezető, aki szintén pályára lépett. 

Érdekes

JÁTÉKVEZETŐK TEREMTORNÁJA:

Csoportmeccsek: Trenčín–Trnava 3:1; Nitra–Považská Bystrica 3:0; Senica–Prievidza 1:2; Galanta–Levice 0:2; Nové Zámky–Topoľčany 1:1 (büntetőkkel 1:2); Trenčín–Galanta 2:0; Senica–Komárno 2:0; Nitra–Nové Zámky 3:0; Trnava–Galanta 3:1; Považská Bystrica–Nové Zámky 1:2; Prievidza–Komárno 3:0; Trenčín–Levice 3:0; Nitra–Topoľčany 3:0; Trnava–Levice 1:1 (büntetőkkel 2:1); Považská Bystrica–Topoľčany 2:0. 
Negyeddöntő: Trenčín–Považská Bystrica 4:0; Nitra– Senica 0:0 (büntetőkkel 0:1); Prievidza–Trnava 2:0; Levice–Nové Zámky 0:0 (büntetőkkel 1:0). 
Elődöntő: Trenčín–Senica 1:0; Prievidza–Levice 4:1. 
Mérkőzés a 3. helyért: Senica–Levice 0:0 (büntetőkkel 0:1). Döntő: Trenčín–Prievidza 2:1. 
Díjazottak – a legjobb kapus: Tadeáš Vaňo (Trenčín), legjobb mezőnyjátékos: Marek Blaháč (Prievidza), legjobb góllövő: Ladislav Kováč (Nitra), legsportszerűbb csapat: Komáromi Területi Labdarúgó-szövetség.
A bronzérmes lévai csapat: Menyhért Péter, Kišš Bálint, Slavomír Barcík, Adam Barcík, Ábel Zoltán, Andrej Mészáros, Jozef Kováč, Ivan Búri, Peter Ťuťuris. Edző: František Vyskočil. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?