Téma a VASÁRNAPBAN: Amit Kočner pere és mosolya elárul

Marián Kočner

Lezajlott a Kuciak–Kušnírová-gyilkosság tárgyalásának első fordulója, és úgy tűnik, Kočner egyáltalán nem volt az a szuperintelligens stratéga, akinek sokan tartották, és amiért sokan tartottak tőle.

Ha az lett volna, Ján Kuciak meggyilkolását jobban előkészíti, és nem bízza gútai amatőrökre. Ha az lett volna, nem készít mindenről és mindenkiről feljegyzéseket és felvételeket, s nem tartja ezeket a széfjében, még kevésbé az íróasztalán. Ha az lett volna, nem ír magas beosztású állami tisztségviselőknek több ezer gyanús tartalmú üzenetet, és nem hívja fel magára a figyelmet sajtótájékoztatókon. De szerencsére nem volt az, exhibicionista volt, s végül ő esett bele a saját maga által ásott verembe. A másokról gyűjtött kompromittáló felvételek és adatok az ő bűnösségét bizonyítják, és mostanáig még semmivel sem rukkolt elő, amivel ezt cáfolni tudta volna. Eddig három tanú vallott egyértelműen Kočner ellen, aki mindent keserű mosollyal hallgat végig. Pszichiáterek szerint vagy meg van győződve arról, hogy felmentik, mert tartogat valami tromfot, vagy pszichopata.

A már megvásárolható Vasárnapban Vrabec Mária kifejti azt is, kik vallottak Kočner ellen; mit vallott a gyilkos; miért rendelte meg Kočner a gyilkosságot; mik az összefüggések; kik hallgatnak; ki tart ki Kočner mellett; mi köze a dolognak Dobroslav Trnkához; kik tettek még vallomást; miért mosolyog Kočner...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?