A csallóközi focielit 25. teremtornája

teremfocitorna
Dunaszerdahely |

Vasárnap immár 25. alkalommal csatáznak a felnőttek a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnökének vándorserlegéért, a terembajnoki címért. 

„Az őszi idény eredményeinek függvényében az AG Sport (VI.) liga 1–4. helyezettje, Pozsonyeperjes, Szap-Csiliznyárad, Csallóközcsütörtök és Szentmihályfa csapata szerzett jogot a részvételre. A VII. ligát a két csoport élén telelők eredményesebbike, a Csallóközkürt kollektívája képviseli. A Déli csoportban listavezető csallóközkürtiek ugyanis ősszel hét ponttal többet gyűjtöttek be, mint az Északi csoportban élen álló békeiek. A dunaszerdahelyi sportcsarnokban öt öltöző áll a csapatok rendelkezésére, ez a tény döntőnek bizonyult a részvételi kritériumok kidolgozásánál”

– tájékoztatta lapunkat a mezőny összetételéről Szerencsés Lajos, a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség titkára.

Körmérkőzéses rendszerben zajlik a megmérettetés, melyen a párharcok időtartama 25 perc. Az edzők minimum 9 labdarúgót (1 kapus, 8 mezőnyjátékos) kötelesek nevezni, csak a csapatok igazolt futballistái léphetnek pályára a rendezvényen. A győztes a területi szövetség elnökének vándorserlegével távozik a helyszínről. A kollektívák emléklapot és focilabdát kapnak, a mezőny legjobb kapusát, mezőnyjátékosát és góllövőjét pedig különdíjjal jutalmazzuk” – tájékoztatta lapunkat Szerencsés Lajos. A csallóközi focielit közönségvonzó erőpróbája reggel kilenc órakor rajtol el, s ezen címvédőként a pozsonyeperjesiek lépnek pályára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?