Sólymos László benyújtotta a lemondását

sólymos lászló

Sólymos László (Híd) környezetvédelmi miniszter bejelentette, a tegnap este történt incidens miatt benyújtja a lemondását.

A miniszter elismerte, hogy helytelenül viselkedett. Arra hivatkozott, hogy nehéz családi helyzetben van. Azt ígérte, minden kárt megtérít. Ezentúl bocsánatot kért az étterem tulajdonosától, de ugyancsak bocsánatot kért a családjától, a minisztériumi kollégáitól és párttársaitól is.

Mint mondta, kész viselni a felelősséget, és sajnálja, hogy a négy éves munkáját beárnyékolja ez az incidens. Arról, hogy marad-e a Híd választási listáján, nem nyilatkozott.

"Családi okokból nagyon nehéz időszakon megyek keresztül. Ebben az összetett és érzelmileg feszült helyzetben helytelenül és számomra is meglepő módon viselkedtem. Én is ember vagyok és most kudarcot vallottam. Minden okozott kárt természetesen megtérítek, az étterem tulajdonosaitól elnézést kérek. De elnézést kérek mindenkitől, akit a tegnapi magatartásom megérintett. Bocsánatot kérek a családomtól, a munkatársaimtól, párttársaimtól és a nyilvánosságtól. Tetteimért kész vagyok vállalni a felelősséget. Sajnálom, hogy négyéves kemény munkámnak egy hibás lépés vet véget. A mai nappal lemondok tisztségemről."

- írta Sólymos a Facebookon.

sólymos

Sólymost szerda este állította elő a rendőrség Pozsony belvárosában.

A rendőrség közleménye szerint este 17:00-kor kaptak bejelentést arról, hogy az egyik ázsiai étteremben két férfi verbálisan és fizikailag megtámadta az étterem alkalmazottait, majd miután kiutasították őket, az egyikük széttörte az ajtóban lévő üveget.

Az anyagi kár nagyjából 1000€ és az étterem egyik alkalmazottját kórházba kellett szállítani.

A rendőrség garázdaság és rongálás ugyében indított eljárást.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?