Fel akart vágni az új házával, véletlenül meztelen képet küldött magáról az ismerőseinek

w

A férfi büszkélkedni akart ismerőseinek, hogy milyen szép helyre költözött, a felvágásának a vége az lett, hogy bekerült a hírekbe.

Chris Key valószínűleg kétszer is meggondolja a jövőben, hogy küldjön-e fotót bármiről az ismerőseinek. A 40 éves brit férfi 14 hónapja költözött Tenerifére és most talált barátaival egy kiváló házat, ahová együtt beköltöztek.

Chris éppen egyedül volt otthon, ezért úgy döntött, hogy kicsit napozik - talpig meztelenül. Napozás közben rájött, hogy új házával még nem dicsekedett el ismerőseinek, úgyhogy nekiállt fotózni, elküldte a képeket a szüleinek és a barátainak. Mutatjuk az egyiket:

NUDE sunbather Chris Key sent his mum a snap of his new home in Tenerife — ­unaware it showed his naked reflection.
He took...https://t.co/UH8Tyo4glF pic.twitter.com/gGz2kpiVNM

— Networkofnews UK (@NetworkofnewsUK) January 16, 2020

Chris édesanyja, Carol válaszolt elsőként. A 62 éves nő azt írta:

Szóval nálatok, Tenerifén így mászkálnak az emberek! Csak mert ha igen, akkor apáddal kicsit túl sok ruhát készítettünk be.

Az anya arra célzott, hogy hamarosan meglátogatják fiukat, de finoman utalt arra is, hogy Chris tök pucéran látható a fotón.

Sun brit bulvárlap szerint Key jót röhögött az egészen, azt mondja, anyja már úgyis látta őt meztelenül (igaz, negyven évvel ezelőtt). És mivel barátai nem vették észre a sajnálatos bakit, ő maga figyelmeztette őket, hogy egy rejtett meglepetés is megtalálható a képeken.

(24)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?