Összeverték, kirabolták, majd egy kukába dobták – állította a komáromi nő, akiről kiderült, hazudott

Összeverték, kirabolták, majd egy kukába dobták – állította a komáromi nő, akiről kiderült, hazudott
Komárom |

A 34 éves komáromi nő állítása szerint két férfi támadt rá Komáromban.

A nő állítása szerint két férfi támadt rá hajnali két órakor Komáromban. Elmondása alapján a két férfi befogta a száját, a földhöz szorítva pedig rugdosni kezdték. Ezt követően átnézték zsebeit, ridiküljét, még a melltartójába is benéztek, ahol 70 eurót találtak. A megvert és kirabolt nőt végül az egyik kukába dobták, ahonnan maga nem tudott kimászni, így az egész éjszakát ott töltötte. Reggel aztán egy járókelő segítségével mászott ki a szemetesből.

Az orvosi jelentés alátámasztotta a nő vallomását: testén tényleges ütődés nyomai látszódtak, a komáromi rendőrség ezért eljárást indított az ügyben.

Másnap, egy részletesebb kihallgatás során azonban kiderült, hogy valójában nem is támadták meg, az egészet csak kitalálta. Mindezt azért, mert a fiktív vallomásban emlegetett 70 eurót valójában elvesztette.

(noviny.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?