Gyilkosság áldozata lehet a két és fél éve eltűnt nádszegi nő

Bankrablót keres a pozsonyi rendőrség
Nádszeg |

Egy nádszegi családi házban találták meg egy két és fél éve eltűnt helyi nő holttestét. Értesüléseink szerint a gyilkosa rejtegette a holtestet, a férfi éjszaka beismerő vallomást tett a rendőrségen.

Az 51 éves Lívia még 2017-ben tűnt el, keresésében a rendőrség a lakosság segítségét kérte. A nádszegi lakosok szerint a fiatal férfi éjszaka beismerő vallomást tett a rendőrségen, azt állítva, hogy ő ölte meg az asszonyt. Úgy tudjuk, hogy a családi ház egyik mellékhelyiségében egy szőnyegbe csavarva rejtegette a holttestet.

 „A 28 éves férfi fél órával éjfél után jelentette be a nádszegi rendőrőrsön, hogy évekkel ezelőtt megölt egy nőt. A járőrök ellenőrizték a valószínűleg tudatmódosító szer hatása alatt álló férfi állítását”

- közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a közösségi portálon. A rendőrök az épület lépcsőházában található zárt helyiségben találták meg a szőnyegbe csavart emberi maradványokat. A rendőrök hivatalosan nem erősítették meg, hogy az eltűnt nő az áldozat. A rendőrség boncolást rendelt el, és azt írták, hogy az áldozat kiléte nem ismert, egyelőre nem adnak bővebb tájékoztatást.

Kora reggel még számos rendőrautó és civil járművek is posztoltak az utcában a családi ház előtt, de úgy tudjuk, hogy már üres az utca.

A helyieket megdöbbentette a hír.

„Néhány napja az utcán találkoztam vele, hangosan köszönt. Borzasztó, ami történt”

– jegyezte meg az egyik lakos.

A férfi korábban kétszer öngyilkosságot kísérelt meg, 2015-ben magára gyújtotta a családi házat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?