A választáson esélyes pártokkal tárgyal a ZMOS

A független képviselők sikerét hozták a választások

Olyan politikai pártokkal tárgyal a Szlovákiai Városok és Falvak Társulása (ZMOS), amelyek bejuthatnak a parlamentbe a februári választáson. Az egyeztetésekre január 14-15-én kerül sor a ZMOS pozsonyi központjában.

„Szeretnénk, ha továbbra is jók lennének a kapcsolatok. Nagyon sok témát meg kell vitatnunk, és a tárgyalások jelzik, merre fog tartani Szlovákia a februári parlamenti választás után" - mondta Branislav Tréger, az egyesület elnöke.

Úgy véli, a megbeszéléseknek a problémák megoldására, valamint azokra a szükségletekre, problémákra és trendekre kell összpontosítaniuk, amelyek befolyásolják az önkormányzatok működését.

A ZMOS tájékoztatni fog a tárgyalások eredményeiről.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?