Ötödik ligások teremfocija Galántán

teremfoci
Galánta |

Háromkirályok napján felnőttek teremfocija (kezdés: 10.00) zajlik a galántai városi sportcsarnokban. A vágpattai községi hivatal és a futballklub szervezésében másodízben lebonyolításra kerülő teremtornán a nyugat-szlovákiai V. liga középső és déli csoportjában játszó négy-négy futballklub csatázik a vágpattai polgármester kupájáért.

A középső csoportot az Alekšince, Rumanová, Veľké Zálužie, Zbehy összetételű kvartett, a déli csoportot pedig a Janíky, Jelka, Šoporňa és Pata alkotta négyesfogat képviseli. 

Az előcsatározások során két négytagú csoportban körmérkőzéses rendszerben küzdenek a pontokért az együttesek. Egy mérkőzés játékideje 15 perc. Egy csapatban a kapus mellett négy mezőnyjátékos tüsténkedhet a pályán. A futballisták 5x2 méteres kapukra céloznak. A csoportokban a térségeket két-két kollektíva képviseli. A csoportmeccsek után a negyeddöntők következnek. Ezek győztesei az elődöntőben folytatják. 

A nézőkre gazdag tombola vár. A fődíj győztese az olasz Serie A slágerére az AS Roma–Juventus párharcán vehet részt. Az igazolt játékosok mellett a résztvevők mezében két-két próbajátékos is csatasorba állhat.

„Még nagyon az év elején vagyunk, örömfocira készülünk. Erősítésekben nem gondolkodunk. A kerettagok közül többen sítúrán vannak, tizenkét bevethető játékossal utazunk Galántára. Célunk nem is lehet más, mint az ünnepek idején felszedett plusz kilók ledolgozása”

– nyilatkozta lapunknak elképzeléseiről Lyžica Gábor, a jányokiak trénere.

Az izgalmasnak ígérkező párharcokat Ladislav Prešinskývel az élen tapasztalt játékvezetők irányítják. Címvédőként a Rumanová csapata érkezik a rendezvényre.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?