Elindult az első rendkívüli gyorsvonat Pozsonyból Kassára

ZSSK
Pozsony |

Péntek délután, 13:49-kor indult Pozsonyból Kassára az első rendkívüli gyorsvonat a négy közül, amelyet a Szlovák Vasúttársaság (ZSSK) az ünnepi időszakra tekintettel állított forgalomba. A gyors várhatóan 19:46-kor ér Kassára. Ugyanebben az irányban január 3-án, pénteken is indul egy rendkívüli gyors.

A másik két rendkívüli gyorsvonat január 1-jén, szerdán és január 7-én, kedden indul útnak Kassáról Pozsonyba. Az indulás tervezett ideje 14:14, az érkezésé pedig 20:16. Az ünnepi időszakban a ZSSK összesen 29 vonatjáratot indít útnak a járaterősítés keretében. Emellett 42 InterCity (IC) típusú vonathoz 58 extra vagont csatolnak.

A ZSSK azt tanácsolja az utasoknak, hogy időben vegyék meg a menetjegyüket. Több járatra is elfogytak már a helyek, így a pénteken Prágából Pozsonyba közlekedő EuroCity (EC) vonatra is. Alig van már hely a szombat (december 21.) reggel Pozsonyból Kassára közlekedő IC-re, illetve az ugyanebben az irányban közlekedő, 6:13-kor, 8:13-kor, 10:13-kor és 12:13-kor induló gyorsvonatokra. A Kassa-Munkács vonalon közlekedő szombati járatok is csaknem megteltek már. A vasárnap (december 22.) Prágából Pozsonyba induló EC-re sincs már hely.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?