Kiderült, mi okozta Benkő Dániel halálát

Benkő Dániel

A gitárművész az egyik barátja előtt esett össze.

Benkő Dániel vasárnap este hunyt el 72 évesen. A művész lánya, Dalma a Borsnak mondta el zokogva, hogy édesapja halálára senki nem számított. Elmondása szerint aznap teljesen jól volt, ám egyszer csak mellkasi fájdalmakra panaszkodott.

"Szívinfarktust kapott, és már nem tudtak rajta segíteni. Hatalmas csapás ez nekünk, a szeretteinek, és a fájdalmat szeretnénk csak magunk megélni"

– mondta Benkő Dániel lánya Borsnak.

Ripost cikke szerint Benkő amiatt, hogy hosszú hónapok óta nem szerepelt a médiában, kisebb depresszióba esett. Elszigetelten élt, a telefonját is csak ritkán vette fel. Barátai szerint gyengélkedett, kórházban is kezelték.

A halála estéjén egy jó barátja is ott volt vele. Ő is könnyeivel küszködve mesélte, hogy semmi jele nem volt a hirtelen halálnak, aznap jól volt, jókedvű volt, viccelődött is. Viszont este, miután elment aludni, Dániel rosszul volt, kijött a szobájából, mert mellkasi fájdalmai voltak. Az asszony itt már látta, hogy valami baj van, de mire észbe kapott, Dániel már összeesett előtte. Rögtön tárcsázta a mentőket, akik próbálták újraéleszteni, de nem lehetett megmenteni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?