Jürgen Klopp 2024-ig hosszabbított a Liverpoollal

Jürgen Klopp

A labdarúgó Bajnokok Ligájában címvédő Liverpool 2024 júniusáig szerződést hosszabbított Jürgen Klopp vezetőedzővel.

A Vörösök honlapján olvasható beszámoló szerint az 52 éves német szakember segítőivel is megegyeztek a folytatásról, így változatlan marad az edző stáb.

Amikor 2015 őszén jött a felkérés, úgy éreztem, én és a klub tökéletesek vagyunk egymás számára. Most azt érzem, hogy alábecsültem a helyzetet - fogalmazott Klopp, aki azt mondta: az, hogy látja a fejlődést a csapaton, csak még több munkára sarkallja. Számára az egy szándéknyilatkozat, hogy a klub a továbbiakban is szeretne a tudására építeni, és továbbvinni azt, amit közösen elértek eddig

Hozzátette: az emberek azt látják, ami a pályán történik, és bár ez a legfontosabb, nem ez az egyetlen dolog, ami zajlik.

"Látom a tulajdonosok elkötelezettségét azóta, hogy 2015 őszén idejöttem. Hiszünk egymásban, ennek hozománya a szerződéshosszabbítás" - nyilatkozta az edző.

Klopp 2015. október 8-án vette át a Liverpool irányítását, ami az idei Bajnokok Ligája-győzelem mellett egy további BL-fináléba és egy Európa-liga-döntőbe vezetett.

Az előző idényben a Liverpool a bajnokság második helyén végzett, egy ponttal lemaradva a Manchester City mögött, a mostani idényben azonban 16 forduló után veretlenül, nyolcpontos előnnyel vezeti a Premier League-et.

A csapat - amelyet Klopp eddig 234 mérkőzésen irányított - jövő héten Katarban szerepel a klubvilágbajnokságon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?