Keményebb edzőt kerestek Komáromban

komáromi kosarasok

Ismét szerb szakember került a komáromi férfi-kosárlabdacsapat kispadjára. Dusan Kaszum vasárnap este, egy edzést követően debütált új állomáshelyén.

A hetek óta sérülésektől tizedelt Duna-partiak 94:75-re kikaptak a vendég Handlovától az extraliga 16. fordulójának zárómeccsén.

„Alekszandar Vrzsina távozása már a levegőben lógott, mert ő maga is érezte, hogy kicsúszott a kezéből a csapat. Mindenki azt csinált, amit akart. Vrzsina egy nagyon jó ember, nagy szívvel, talán nem is hallottam, milyen, amikor megemeli a hangját. A pályán a fiúk kicsit széteső társaság benyomását keltették, az kellett volna, hogy ő legyen a vezérük – mondta az Új Szónak a szintén szerb edzővel kapcsolatban Paulík József, az MBK Rieker com-Therm csapatának menedzsere. – Gyorsan kellett lépnünk. Olyasvalakit kerestünk, aki jól ismeri a szlovákiai játékosokat és klubokat. Hat-hét jelölt közül esett a választás a korábban Handlován is dolgozó Kaszumra, aki határozottabb, keményebb típusú tréner. Mínusz tizenötnél is tüzelte a fiúkat és maximális teljesítményt várt el tőlük. Reméljük, vezetésével mihamarabb visszaküzdjük magunkat a komáromi kosárlabdát megillető helyre.”

Ebben segítheti a komáromiakat, hogy holnap Léván valószínűleg már játszhat Vlagyimir Djordjevics és talán Szvetozar Sztamenkovics is. A bajnokikra sorozatban mindössze hét játékossal kiálló piros-fehérek eközben egy irányító leigazolásán is munkálkodnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?