Ha mosolyog, a világ visszamosolyog rá

szt

Erre több mint két évtized elteltével döbbent rá Ábrahám Edit. A Barátok közt Berényi Klaudiája túl van a magánéleti válságon, élete új szakaszba lépett. Igaz, nem ment magától, pszichológus segített feldolgozni az elmúlt 23 évet. Nyugodtan éli mindennapjait. Élvezi a nagymamaság minden percét, szabadidejében angolul tanul, táncol és sportol.

Klaudia és Edit magánéletének van egy közös pontja is: tragédiák, szerelmi csalódások és megannyi nehézség ellenére mindketten talpra tudtak állni. Edit 16 évig volt a sorozatban, ami rengeteg szövegtanulással, feszített tempóval járt, s ez valahol megmutatkozik. Ráadásul szerencsétlenül alakultak a dolgok: a szakmai fáradtságot, lévén, hogy a színházban sem volt minden ideális, mély magánéleti válság követte. Érezte, hogy a szervezete nem bírja a hajszát, a stábot öt esztendeje kérte, hogy pihentessék egy ideig. Akkor persze nem tudta, mennyi időre lesz szüksége. Soha nem gondolta volna, hogy túl az ötvenen kezd új életet...

Amikor kiírták a sorozatból, azt hitte, vége. Aztán kipihente magát, más fontossági sorrendet állított fel. Eszébe jutott, hogy az ezredfordulón igen jót tett neki egy agykontroll-tanfolyam, ezért a válás után újra megismételte. Hisz abban, hogy minden a fejben dől el.

Ha pozitívan gondolkodik, a világ nem mutat csúnya képet. Ha mosolyog, a világ is visszamosolyog rá.
Örül, hogy újra a csapathoz tartozik. Amíg távol volt, egyre jobban hiányzott neki a szerep. Szívesen megy a stúdióba, örül a kollégáknak, s azok is örülnek neki. Lassan minden a helyére kerül.

Nemrég a Barátok közt két sztárjával életmódfelmérésen vett részt, s megtudhatta, milyen az egészségi állapota és erőnléte, és az eredmények alapján életmódtervet is kapott. Ezzel nemcsak saját magának tett jót, az embereket is figyelmezteti a rendszeres szűrések fontosságára, arra, hogy az életmóddal maguk is befolyásolhatják egészségi állapotukat

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?