BORZALOM: Kutyapórázzal akasztotta fel a gyerekeit, a kutyát sem kímélte az anyuka (18+)

gyilkos anyauka
Pennsylvania |

Figyelem, nyugalom megzavarására alkalmas történet!

A Bors számolt be a sokkoló történetről. A 36 éves, Pennsylvaniában élő Lisa Rachelle Snyder elmondása szerint szeptember 23-án talált rá két gyermekére, miután azok öngyilkosságot követtek el a garázsban. Az ügy kivizsgálása során egyre biztosabbá vált, hogy szó sincs öngyilkosságról, az anyuka saját maga végzett a gyerekekkel, a nyomokat pedig hazugságokkal próbálta elfedni.

Az anyuka eredetileg azt mondta, hogy a nyolcéves Conner és a négyéves Brinley öngyilkosságának oka az iskolai zaklatásokra vezethetőek vissza. A nyomozás során viszont ez az állítás egyre inkább elvesztette hitelességét, a két elhunyt gyermek iskolatársai ennek ellenkezőjét állították, szó sem volt bántalmazásról.

gyerekek

Lisa szerint szeptember 23-án délután talált rá a két holttestre. Azonnal hívta a mentőket. A testvérek három nappal később, a kórházban hunytak el. Az anyuka úgy emlékszik, a két gyerek játszani ment a garázsba, a család kutyájának pórázát magukkal vitték, majd azzal kötötték fel magukat. Az egyik tanár által kiderült az is, hogy Conner kézügyessége elég rossz volt, ami ugyancsak arra utal, hogy nem valószínű, hogy ő kötötte meg a végzetes hurkokat - négyéves húga pedig pláne nem.

A nyomozás során kiderült, hogy Lisa a kutyával is fajtalankodott, az interneten olyan dolgokra keresett rá, mint felakasztani magamat, majdnem megúsztam. Emellett többeknek is beszámolt arról, hogy már elege van az anyaságból.

Az anya ellen jelenleg emberölés mellett bizonyíték eltüntetése, valamint állatkínzás és kutyával folytatott fajtalankodás is szerepel a vádpontok között. Bírósági tárgyalását a rácsok mögött kell kivárnia.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?