A volt DAC-edző és a volt DAC-játékos győzelemre vitte a Garam mentieket

mészáros andrás

Hét hete dolgozik az újonc FK Pohronie együttesénél Radványi Miklós vezetőedző, és a munkája a labdarúgó Fortuna Liga legutóbbi fordulójában már a csapat eredményében is megmutatkozott: a Garam mentiek 1:0-ra nyertek a trencséniek otthonában.

A Pohronie 13 nyeretlen meccs után győzött újra. „Már a nagyszombati Spartak és az aranyosmaróti ViOn ellen sem játszottunk rosszul. Nagyszombatban vezettünk 2:0-ra, de a végén kikaptunk, a ViOn ellen pedig remiztünk úgy, hogy a 93. percben volt egy meccslabdánk, amit nem rúgtunk be. Örülök, hogy a trencséniek ellen végre nem kaptunk gólt, és úgy fociztunk, ahogy elképzeltük. Az is sokat jelentett, hogy felépültek a sérült játékosaim, így most már tudtam megfelelően cserélni” – mondta lapunknak Radványi.

A meccs egyetlen gólját Mészáros András szerezte, akinek ez volt az első találata az élvonalban. A 23 éves játékos korábban általában szélsőt játszott, de Radványi középcsatárként számít rá. „Bandit még a DAC-ból ismerem, ahol ifistaként többször edzett velünk. Agresszív, sokat futó játékos, aki minden védelem ellen bevethető. Bátran belemegy a párharcokba, és nagyon jól helyezkedik a tizenhatosban, a gólja is ennek köszönhető” – dicsérte játékosát Radványi.

A Garam mentiek az utolsó őszi fordulóban a szeredieket fogadják. Ha sikerülne győzniük, egy kicsit könnyebb szívvel telelhetnének. „A Pohronie otthon még nem nyert, bízom benne, hogy ez a sorozat is megszakad” – jelentette ki a tréner, aki télen öt-hat játékossal szeretné megerősíteni csapatát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?