Autós üldözés és lövöldözés a Nyitrai járásban

Autós üldözés és lövöldözés a Nyitrai járásban
Nyitra |

Az üldözött jármű sofőrjét még a lövések sem állítottak meg. A férfinek végül sikerült elmenekülnie a rendőrök elől, jelenleg is keresik.

A rendőrség a közúti forgalom veszélyeztetése miatt vette üldözőbe a járművet Nyitrán. A férfi többszöri felszólítás ellenére sem állította le az autót, és kockázatnak tette ki a többi sofőrt azzal, hogy felelőtlenül közlekedett a járművek között.

Az üldözés egészen Kiscétényig (Malý Cetín) tartott, ahol a jármű sofőrje egy, a Nyitra folyó felé vezető utcába hajtott. Mivel a férfi ezután sem állította meg a járművet, a rendőrség négyszer adott le figyelmeztető lövést az autóra. 

A férfi ezután a folyó mellett állította le a BMW-t, majd elhagyva az autót elmenekült a helyszínről.

A sofőr után keresés folyik.

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?