X-Faktor: a rimaszombati C.O.O.L kiesett, a balogújfalusi Ruszó Tibor még versenyben

X-faktor: a rimaszombati C.O.O.L kiesett, a balogújfalusi Ruszó Tibor még versenyben

A versenytől a rimaszombati formáció, a C.O.O.L, valamint a Speranta, Anti bácsi és Huszár Aletta búcsúzott.

A tegnapi X-Faktor első, már-már maratoni hosszúságú élő show-jában a 12 fős mezőnyből mindössze 8-an mehettek tovább a következő adásba. Négyen széket kaptak, aztán a megmaradó nyolcból a közönség döntötte el, ki az a négy, aki továbbjuthat.

A mentorok első körben Dárdai Blankát, Burai Renátót, Gödöllei Emánuelt, és a balogújfalusi (Vieska nad Blhom – Rimaszombati járás) Ruszó Tibort szavazták tovább. A közönség a Take 3-t, Zdroba Patrikot, Bagdi Enikőt és Vanek Andort juttatta tovább.

Így az első élő show kiesői: a rimaszombati C.O.O.L., Babinák István zenekara, a Speranta, valamint Anti bácsi és Huszár Aletta.

Ezzel Puskás Petinek egy zenekara maradt a versenyben, Gáspár Laci vesztett egy versenyzőt, Dallos Bogi szintén egyet, ByeAlexnek pedig maradt továbbra is három versenyzője.

(24.hu)

Kapcsolódó cikkünk
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?