Fájlalta a fülét, ezért orvoshoz ment - 10 csótányt találtak a hallócsatornájában

csótányok a fülben

Éles, jobboldali fülfájással ment el a Sanhe-i Kórházba októberben egy 24 éves kínai férfi, ám arra még az orvosok sem számítottak, amit végül a fülében találtak.

„Azt mondta, sokat fáj a füle, mintha valami kapirgálná vagy mászkálna benne. Nagyon sok kellemetlenségek okozott neki" – idézte a klinika fül-orr-gégész szakorvosát, dr. Zhong Yijin a The New York Post. A férfi megjegyezte, a családjuk orvosa korábban bevilágított a fülébe, és úgy látta, mintha valami nagy bogár lenne benne. 

A diagnózist hamarosan a fül-orr-gégész is megerősítette: egy nagyobb és több mint 10 frissen kikelt német csótány szaladgált a férfi hallócsatornájában. A kórház fül-orr-gégészeti osztályának vezetőhelyettese, dr. Jiang Tengxiang a helyi médiának azt mondta, a férfi gyakran ott felejtette a nassolnivalókat az ágya mellett, míg aludt, ez vezethetett oda, hogy a csótányok a fülét használták a kikelésre. Az élősködőket csipesszel szedték ki a férfi füléből.

Family of cockroaches found living inside man's ear !! “I discovered more than 10 cockroach babies inside,” Dr. Yijiin said. “They were already running around.”Contact A to Z Pest Control @ 905-455-0648 / 647-668-3944 for free Inspection and affordable quote and same day service pic.twitter.com/InXBC6CgS4

— Skylawn (@skylawn15) 2019. november 7.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?