Megsértették a bírót, aki erre félbeszakította a meccset

piros lap
Vámosladány |

A vámosladányiak 2:1 arányban vezettek a peszektergenyeiek elleni összecsapásukon a lévai területi bajnokság VII. ligájában, a találkozó azonban a 81. percben váratlanul, idő előtt ért véget, állítólag a játékvezető megfenyegetése miatt.

A mindössze tizenhat éves, kevés tapasztalattal rendelkező Patrik Pizúr a piros lapot húzta elő a vendégek játékosának, Lakatos Ivánnak. A rutinos labdarúgó ekkor nem türtőztette magát és ellentmondást nem tűrően megfenyegette a játékvezetőt, aki gondolkodás nélkül hármat fújt a sípjába.

„Az esetről kikértük mindkét csapat véleményét, a vezetők nézete szerint a játékvezetőnek tovább kellett volna engednie a játékot. Pizúr technikai hibát vétettˮ – fogalmazott tömören Saliga József, a területi szövetség sporttechnikai bizottságának elnöke. Röviddel a történtek után a fegyelmi testület is foglalkozott a kázussal. A vámosladányiakat, akik nem küldték el a mérkőzésen készült videófelvételt, 300 eurós pénzbírsággal sújtották. A peszektergenyeiek vétkes focistája tizenkét hónapon át nem léphet pályára tétmérkőzésen, a klubra pedig 100 eurós büntetést szabtak ki a sportszerűtlen viselkedésért.

A hátralévő nyolc percet utólag lejátszották, újabb gól már nem esett. „Ugyanazokat a játékosokat szerepeltethettem csak, akik korábban is nevezve voltak, de közülük csupán heten álltak rendelkezésemre. Ennek okán nem tudtunk csodát tenniˮ – jegyezte meg lapunknak Gyurján Róbert peszektergenyei edző.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?