Richter Glváčra bízza, távozik-e a posztjáról

Pozsony |

Ján Richter (Smer) munkaügyi miniszter úgy véli, Martin Glváčon (Smer) áll, hogy távozik-e a parlament alelnöki posztjáról. Neki kell döntenie – jegyezte meg Richter.

 „Mindenesetre egyetértek az alelnöknek azzal az álláspontjával, miszerint akkor távozik, ha ezt mindenki más is megteszi, aki kapcsolatban állt és kommunikált Marián Kočnerrel“

– mondta Richter.

Glváč leváltása már október végén szóba került, de akkor nem hagyták jóvá a képviselők az ülés programját. A parlamenti alelnök leváltásának oka a közte és Kočner között lezajlott kommunikáció. Kočnert azzal vádolják, hogy ő gyilkoltatta meg Ján Kuciak ujságírót.       

Glváč, azután, hogy az ülés programját nem szavazták meg, kijelentette, hamarosan közli, hogyan döntött, de mostanáig nem nyilatkozott. Az ellenzék már jelezte, hogy újabb rendkívüli parlamenti ülés összehívását kezdeményezi a leváltása ügyben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?