Két DAC-játékos is Rossi keretében

rossi

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a november 15-i Uruguay elleni felkészülési mérkőzésre és a négy nappal későbbi, Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

A keretben ott található a DAC két játékosa, Kalmár Zsolt és Vida Máté. Sigér Dávid, a Ferencváros középpályása sérülés miatt ezúttal kimaradt a névsorból, míg az egyelőre nem teljesen egészséges Nagy Ádámra ezúttal is számít Marco Rossi. 
A keretbe három olyan játékos kapott meghívót, akik korábban még nem szerepeltek a nemzeti csapatban: Zsótér Dónát, az Újpest támadója mellett Nagy Zsolt a Puskás Akadémiából, és a debreceni Pávkovics Bence is bemutatkozhat a válogatottban.

Érdekes

A magyar válogatott kerete

Kapusok: Dibusz Dénes (FTC), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Kovácsik Ádám (Mol Fehérvár FC)

Védők: Baráth Botond (Sporting Kansas KC), Bese Barnabás (Le Havre), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Korhut Mihály (Arisz), Lang Ádám (Omonia Nicosia), Lovrencsics Gergő (FTC), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia), Pávkovics Bence (DVSC), Willi Orbán (RB Leipzig)

Középpályások: Gazdag Dániel (Budapest Honvéd), Holman Dávid (Slovan Bratislava), Kalmár Zsolt (DAC), Kovács István (Mol Fehérvár FC), Nagy Ádám (Bristol City), Pátkai Máté (Mol Fehérvár FC), Szoboszlai Dominik (RB Salzburg), Vida Máté (DAC)

Támadók: Dzsudzsák Balázs (al-Ittihad), Feczesin Róbert (Újpest FC), Holender Filip (FC Lugano), Nagy Dominik (Legia Warszawa), Sallai Roland (Freiburg), Szalai Ádám (Mainz), Varga Roland (FTC), Zsótér Donát (Újpest FC)
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?