Megnemtámadási szerződést köt Kiska, a PS/Spolu és a KDH

Andrej Kiska
Pozsony |

A parlamenten kívüli Za ľudí párt csatlakozik ahhoz a megnemtámadási szerződéshez, amelyet a nyáron írt alá a KDH és a PS/Spolu koalíció. Andrej Kiska pártelnöknek hétfőn kellett volna aláírnia a szerződést, de a pártelnökök találkozóját későbbi időpontra halasztották.

A Za ľudí tájékoztatása szerint a PS/Spolu e-mail üzenetet küldött, hogy a szerződést még a hétfői nap folyamán gyorsfutárral elküldi Kiskának.

„Úgy gondolom, egy együttműködési szerződés aláírása van olyan fontos esemény, hogy azt a pártelnököknek közösen kell megtenniük, ezért igyekszünk egy későbbi időpontot találni”

– jelentette ki Kiska.

A volt államfő októberben azt mondta, javasolni fogja, hogy a szerződést egészítse ki a három szubjektum azzal, hogy kizárják a választás utáni együttműködést a Smerrel, az SNS-el, Kotlebáékkal és Štefan Harabinnal.

A PS/Spolu és a KDH a megnemtámadási szerződés mellett arról kötött megállapodást, hogy keresik a közös kormányprogram kialakításának módját.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?