Argus kukoricatörő adapterek

Komagrartechnik

A kukorica betakarítására szolgál az ARGUS kukoricatörő- adapter, amely 4, 6, 8 és 12 soros is lehet. Szemes és takarmánykukorica is betakarítható vele.

Az ARGUS kukorica adaptereket úgy fejlesztették ki, hogy az kíméletesen bánjon a tengerivel a betakarítás folyamán, ne törje össze a szemeket. A magas teljesítményű kombájnhoz csatlakoztatva kiváló teljesítményre képes. A gép egyszerű kezelésének köszönhetően megállás nélkül dolgozhat, miközben a túlterheléstől védő mechanizmus biztosítja a folyamatos munkavégzést.

Az ARGUS adapter letöri a kukoricacsöveket, majd azt továbbítja a kombájn cséplő-rendszerébe. A vágóasztal úgy beállítható, hogy a talajon minimális maradjon a szármaradvány, ennek köszönhetően a tarlómaradvány könnyebben bedolgozható a földbe. Az adapter minimális veszteséggel dolgozik, nem töri a csöveket, és nem hagy a száron csöveket. A szárat a kombájn felaprítja, és egyenletesen szétszórja a földön.


 

Ésszerű zúzórendszer

Az ARGUS minden kombájn-típushoz csatlakoztatható. A behúzó hengerek hosszú élű késekkel vannak ellátva, amelyek nem csak a csöveket távolítják el, hanem a keresztirányú aprítást is elvégzik. A 100 mm nagyságú felaprított szárat egyenletesen szórja szét a talajon, amely segít a talaj biológiai összetételének javításában.

Rövidebb beállítás

Nem csak a munkavégzését illetően van számos előnye a kukorica-adapternek. A láncbetétek lehetővé teszik a beállítást a kabinból. Ez csökkenti a beállításra szánt időt a különféle kukoricafajták begyűjtésekor. A dönthető elválasztók megkönnyítik a hozzáférést a láncszállítóhoz, amelynek köszönhetően egyszerűbb a karbantartás.

Energiamegtakarítás

Az alacsony tömeg és az összekötő keretek széleskörű lehetőségeinek köszönhetően lehetővé válik a különféle kombájnokhoz való csatlakozási lehetőség további súlyok felszerélese nélkül. Ennek köszönhetően energiamegtakarításra kerül sor, valamint csökken a nyomás a gumikban.

A meghajtás tartóssága

Az adapter hajtása a csökkentett ferde fogaskerekekkel van megoldva közvetlenül a hajtótengelyről. Előny, hogy a mindennapi karbantartásra nincs szükség, és megbízhatóbb a lánckerekes mechanizmusokhoz képest, amelyeket a konkurens cégek alkalmaznak.

Megbízható működtetés

A betakarítógép Európában gyártott sebességváltóval van felszerelve, amelynek köszönhetően biztonságos a működtetés, zúzás, valamint az egész mechanizmus.

Univerzális feldolgozás

A speciális kiterjesztett húzó- és vágóhengerek lehetővé teszik bármilyen szár behúzását 50 mm vastagságig, minimális tarlómaradvánnyal (250 mm).

Bővebb infó: http://www.komagrartechnik.sk/argus/

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?