A zöld gondolkodás köt össze bennünket

Kaufland

Elsőként az öko-hálóstáskát mutatjuk be Önöknek, mely a Kaufland ökoAWARD 2019 ankét nevezettje, melyen akár 1000 euró értékű díjat nyerhet Ön is.

Jelenleg ott is műanyag táskát látunk, ahol nem szeretnénk. Az út mentén elhajítva, a fa ágaira akadva, vagy csak szálldogálni a levegőben. A műanyag több évtized, némely esetben évszázad alatt bomlik fel a természetben. Ezenfelül felbomlásuk nem teljes, mikro műanyagrészecskék keletkeznek belőlük, melyek komolyan veszélyeztetik egészségünket.

A Kaufland elhatározta, azzal járul hozzá e helyzet megoldásához, hogy vásárlóinak saját alternatívát kínál – öko-hálóstáskát zöldségre és gyümölcsre. Amellett, hogy a táskák természetbarátok, remekül néznek ki, s a zöldségek és gyümölcsök szabadon lélegezhetnek bennük. A hálós táska biogyapjúból készül, ennek köszönhetően ellenálló, nagyon tartós. Kevesebb mint 3 euróért 3-as csomagolású ökohálóstáska-szettet vásárolhat hosszú távú használatra, amivel példát mutathat a többi vásárlónak, egyúttal tehet valamit saját egészségéért és a természetért.

Ha úgy dönt, hogy éppen ez a termék érdemli meg az Ön szavazatát a Kaufland ökoAward 2019 ankétban, akkor elegendő, ha kitölti a november 8-án megjelenő szavazólapot vagy a nyomtatványt weboldalunkon. Amellett, hogy segít kiválasztani az ökofavoritot a Kaufland termékkínálatából, a szavazás Önnek is megéri, 1000 értékben nyerhet nyereményeket.

Az utolsó benevezett terméket napilapunk következő csütörtöki kiadásában mutatjuk be. A versenyről és a szavazás szabályairól további információkat kaphat az alábbi oldalakon:

Szavazok!

https://ujszo.com/pr-cikkek/a-zold-gondolkodas-kot-ossze-bennunket

https://ujszo.com/zold-uj-szo/a-zold-gondolkodas-kot-ossze-bennunket-0

https://ujszo.com/az-olvasoi-szavazas-szabalyzata

 

A cikk támogatott linkeket tartalmaz

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?