A PS/Spolu programja magyarul is olvasható

ps/spolu magyar

Magyarul is olvasható a PS/Spolu Fordulópont nevű programja.

"Egy nyitott és összetartó társadalmat akarunk létrehozni, amelyben mindenkinek joga van teljesértékű és méltó életet élni. Ezért rendkívül fontos számunkra, hogy a kisebbségek teljesértékű tagjai legyenek társadalmunknak, amelyet mindnyájan, közösen alkotunk.

A Bod Zlomu/Fordulópont nevű programunk ezért is kínálja a kisebbségek jogállásának javítását, de tudatosítjuk, hogy ennél többet is tehetünk. Tudunk, akarunk és fogunk is többet tenni-a honlapunknon mától az egész program elérhető a legnagyobb kisebbség nyelvén, azaz magyar nyelven is. Mi vagyunk az első szlovák párt amely ilyet valaha is tett. Emellett létrehoztuk a Magyar Platformot is, amely a magyar tagjainkat fogja össze. 

Egyrészt ez egy szimbolikus jelentőségű gesztus amely kifejezi, hogy őszintén érdeklődünk a magyarok iránt, szeretnénk megszólítani őket és gondolunk rájuk is- ugyanakkor gyakorlati haszna is van, hiszen a magyarul beszélő emberek számára olvashatóbbá válik a programunk és ezáltal alaposabban megtudják fontolni az ajánlatunkat amit a választásokon kínálunk- nem csak nekik, és az említett kisebbségeknek, hanem mindenkinek akinek van kedve és energiája részt venni szlovákia jobbá formálásában."

- írják.

A PS/Spolu programja magyarul ITT olvasható.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?