Kiestek a nagykaposi sporthorgászok

sporthorgászat

A benntmaradás volt a célja a nagykaposi sporthorgászoknak az országos bajnokság legfelsőbb osztályának őszi fordulójában. A kétnapos verseny azonban nem hozta meg a remélt eredményt. 

A tavaszi fordulóban az utolsó helyen zártak az Ung-vidékiek a Zólyomhoz tartozó Moťován rendezett seregszemlén, s innen nemcsak a tudás, de egy jó adag szerencse is szükségeltetett a kívánt siker eléréséhez. A hőn áhított eredmény viszont ezúttal elmaradt. 

A 12 fős mezőny Kassán, a Hernád partján találkozott s mérettetett meg. A két megelőzendő ellenfél közül a nagysurányiakat ugyan sikerült maguk mögött hagyniuk a nagykaposiaknak, ám a stubnyafürdőieket (Turčianské Teplice) nem.

A verseny jól kezdődött a nagykaposiak számára, ugyanis a harmadik helyen végeztek. A második napon viszont nem sikerült megismételni a bravúrt, s csak a hatodik helyet sikerült megszerezniük, ami azt jelentette, hogy összességében 11.-ként rangsorolták au Ung-vidéket képviselő alakulatot, így tehát az utolsó helyezett nagysurányiakkal együtt egy év után ismét egy osztályall lejjebb kezdik el az új idényt. 

„Lelkiismeretesen készültünk a kassai szereplésre. Egyik oszlopos tagunk, Petőcz Károly viszont nem utazhatott el velünk, mivel műtéten esett át, Jaroslav Galgan pedig már betegen vállalta a versenyzést, így nem tudott teljes mértékben a csapat rendelkezésére állni, ám a többiek, Fleischer Bertalan, Magyar Zoltán és Péczeli János Róbert a lehetőségekhez mérten jól teljesített. A második napon Galgant a fiatal tehetség, Timko Péter helyettesítette. Sajnos sem az első, sem pedig a második napon nem kedvezett számunkra a szerencse. Ennek ellenére sikerült látótávolságba kerülni a stubnyafürdőiekhez, de az utolsó pillanatokban igazán elfordult tőlünk Fortuna. és 1 ponttal lemaradva mögöttük a kieső hely maradt nekünk. Januárban tehát egy másfajta sorsolást fogunk majd várni Zsolnán” – nyilatkozta lapunknak a nagykaposiak csapatvezetője, Vernárszky Gyula. Vernárszky az új szezont egy másik ifjú tehetséggel kezdheti el Martin Rusnák személyében. Velük kiegészülve egy olyan gárda kovácsolódhat össze, amely képes lesz egy év után újfent a legjobbak közé kerülni. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?